http://www.ivanachubbuck.com/
https://panoramaacademy.com/
Image
Image

Kari Vidø

Jeg har arbejdet over 30 år som professionel dramatiker, manuskriptforfatter og filminstruktør indenfor mange, forskellige genrer og platforme  (teater, radio, tv-serier, film, reklame og web).

Uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole med efterfølgende kurser i Meisner, Method acting og Mike Leigh. En masterclass i Chubbuck-teknikken  var imidlertid en decideret aha-oplevelse for mig, the missing link, og jeg blev certificeret underviser af Ivana Chubbuck i Los Angeles, 2019.

Siden har jeg undervist over 100 skuespillere i alle aldre og niveauer i denne teknik, som er meget effektiv.

Teknikken lærer dig at skabe et unikt bud på rollen ved at personificere teksten med stof fra dit eget liv. Og du får en metode til at forstå, hvad der driver dig i scenen og ikke mindst hvorfor. Alt dette hjælper dig til at være rollen, fremfor at spille den.

Den er også særdeles velegnet til castings. Jeg har selv brugt metoden i castingprocessen, til læseprøver og under optagelserne til min spillefilm PARANOIA (premiere 2024). 

Som underviser har jeg bl.a. været lærer på Ebeltoft Filmhøjskole, Den Danske Filmskole, Panorama Academy og Det Danske Filmskuespillerakademi. Herudover holder jeg workshops i eget regi (slås op på Facebook). Kontakt mig evt. på min mail kari.vidoe@gmail.com hvis du eller en gruppe er interesseret i undervisning.

FYI: Ivana Chubbuck er en legende i Hollywood som skuespillercoach for Brad Pitt, Charlie Theron, Halle Berry, Jim Carrey, Jared Leto, Jake Gyllenhaal, mfl.